Otvara se veliki Tržni centar u Ulcinju

cunga 1

Barani vole da trguju u Ulcinju pa smo upitali za malo informacija o Centru.

U Ulcinju se za nekoliko dana otvara potpuno opremljen i u punoj funkciji Tržni centar CTC koji treba biti omiljena destinacija za porodice i sve one koji sebi žele priuštiti vrhunski šoping uz najpovoljnije, najbolje i najraznovrsnije kupovine stvari koje žele.

CTC u Ulcinju nudiće širok asortiman proizvoda,počevši od najsitnijih stvari i potrepština za kuću do obuće, restorana i igraonice za djecu.

Smješten na atraktivnoj lokaciji na ulazu grada, na 5000 m2 sa 130 parking mjesta, posjetioci će po svim standarima i bez gužvi uživati u šopingu u mnogobrojnim radnjama koje na dan otvaranja nude specijalne popuste.

cunga 2

Otvaranje šoping Tržnog centra CTC zakazano je za četvrtak 18 aprila 2019 u 11 časova.

Povodom otvaranja novih prodajnih centara renomiranih domaćih i inostranih brendova kao što su OVS, KIDS Land, CAKAN i FLO- koji je jedan od najvećih turskih proizvođača obuće, posjetioci će moći da obave kupovini po najpovoljnijim cijenama i uštede dosta novca i vremena imajući sve na dohvat ruke iz asortimana brendirnih proizvodjača.

Otvaranjem Centra , otvaraju se 80 novih radnih mjesta u Ulcinju a investicija premašuje 4 mil. eura-kazali su iz PR službe kompanije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar