krov

Stručne ekipe Doo vodovod i kanalizacija kroz kontrolu i detekciju nelegalno priključenih potrošača identifikovale 15 nelegalnih korisnika i protiv njih su primjenjene mjere isključenja sa vodovodne mreže i podnošenja krivične prijave protiv tih lica.

Naša odlučnost da stanemo na kraj ovakvim nelegalnim aktivnostima je konstantno na visokom nivou jer time nastojimo da zaštitimo interese DOO vodovod i kanalizacija i interes svih naših korisnika koji imaju odgovoran odnos prema svojim obavezama.

Još jednom apelujemo na sve naše potrošače koji imaju dug za utrošenu vodu, da iskoriste mogućnosti potpisivanja povoljnog reprograma do kraja ovog mjeseca jer će u suprotnom biti predati na prinudno izvršenje i isključeni sa vodovodne mreže.

Takodje podsjećamo sve naše potrošače da su prema Opštinskoj odluci o vodosnabdijevanju dužni učiniti dostupnim mjerna mjesta kako bi se vršilo pravovremeno očitavanje utrošene vode kao i da su dužni da prijave sve promjene vezane za mjerno mjesto kao što su promjene vlasnika, promjene broja članova domaćinstva i tome slično-stoji u saopštenju ovog barskog preduzeća.

Posljednje vijesti

Thumbnail Kada profesor kulinarstva Dejan Aleksić sa učenicima Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole iz Bara ode...
Više u kategorijama: Obale  Info  Obale  Info  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar