Potpisan ugovor: Feribot “Dubrovnik” na liniji Bar-Bari-Bar od 21 maja

feri du

Ugovor o međusobnoj saradnji za 2019. potpisali su u petak izvršni direktor “Barske plovidbe” Tihomir Mirković i predsednik Uprave “Jadrolinije” iz Rijeke David Sopta na osnovu kojeg će feribot "Dubrovnik“ sezonski povezivati crnogorsku i italijansku obalu .

Piše: Biljana Dabić

Putnički brod “Dubrovnik” hrvatske kompanije “Jadrolinija” povezivaće od 21.maja italijansku i crnogorsku obalu na liniji Bari –Bar-Bari.

Prema ugovoru, 21. maja brod “Dubrovnik” isploviće iz Barija u večernjim satima.
Do kraja juna, feribot "Dubrovnik" će povezivati Bar i Bari jednom sedmično. U julu i avgustu feribot će saobraćati dva puta tokom sedmice, a od septembra dokraja novembra jednom u sedam dana.

potpiss

Ovogodišnjim ugovorom sa "Jadrolinijom“ koji je Barska plovidba potpisala, crnogorska državna kompanija, imaće komercijalne uslove na nivou od prošle godine, što znači veće agencijske provizije i takse u odnosu na 2017.

-Putnički brod "Dubrovnik“ kapaciteta 1100 putnika, lani je imao 74 prelaza Jadranskog mmora. Prevezeno je 21.887 putnika, 3.955 automobila, 888 kamiona, 206 kampera, 44 autobusa, 36 prikolice, 460 motociklista, kazao je Mirković.
Ovo je treća godina da italijansku i crnogorsku obalu povezuje hrvatski brod Dubrovnik.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar