tob 1 2

Turistička organizacija Bar predstavlja turističku ponudu grada na međunarodnom sajmu turizma „Ferien 2019“ koji se održava od 10. do 13. januara u Beču, a u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

“Ferien” je važan turistički sajam, na kojem svoju ponudu po riječima organizatora predstavlja preko 800 izlagača iz 70 zemalja. Na sajmu je prisutan i veliki broj predstavnika medija ali isto tako i posjetilaca koji se informišu o destinacijama za odmor

Štand Crne Gore je privukao značajnu pažnju svojim dizajnom, a crnogorsku delegaciju na sajmu posjetio je i ambasador Crne Gore u Austriji, Željko Perović.
Austrija predstavlja važno emitivno tržište koje jednim dijelom može uticati na smanjenje sezonalnosti ali je za uspjeh potrebno kontinuirano raditi na promociji kako na sajmovima tako i kroz uspostavljanje komunikacije i saradnje sa predstavnicima sa medija i turoperatora što će I biti jedan od ciljeva nastupa na ovogodišnjem sajmu.

Na sajmu u Beču, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore svoju ponudu predstavljaju i JP “Nacionalni parkovi Crne Gore”, lokalne turističke organizacije Budve, Tivta, Kotora, Ulcinja, Podgorice i Bijelog Polja, HG Budvanska Rivijera, turistička agencija Montenegro Tourist Service i nacionalna avio-kompanija “Montenegro Airlines”.

Turistička ponuda Bara predstavljena je i na sajmu turizma „CMT” u Štutgartu takođe u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i sa JP „Nacionalni parkovi Crne Gore” . Ovaj sajam je specijalizovan za aktivne odmore i održava se u periodu od 12-13.janura.

Sajam okuplja više od 2.000 izlagača iz cijelog svijeta i preko 240 000 posjetilaca koji će imati priliku da se upoznaju sa brojnim mogućnostima za aktivni turizam kao što su pješačenje, sportovi na vodi, ronjenje, kampovanje i dr.

Svakog dana trajanja sajma, posjetioci će imati priliku da kroz sastanke i promotivni materijal dobiju informacije o kompletnoj turističkoj ponudi Bara sa posebnim akcentom na aktivni turizam.

Da Crna Gora postaje sve interesantija destinacija za turiste iz Njemačke govori i to da će avio kompanija Lufthansa uvesti avio linije na relaciji Frankfurt- Tivat i Minhen - Tivat od aprila 2019. godine.

tob 1 1

Posljednje vijesti

Thumbnail Oko 15.15 časova došlo je do kontakta  vozila na magistralnom putu kroz Sutomore. Prema prvim...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar