Kukalj najavio i organizaciju Novogodišnjeg koncerta klasične muzike

Emil

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i Ambasadom Crne Gore u Srbiji, predstavila je u subotu ponudu Crne Gore za novogodišnje praznike u tržnom centru u Beogradu.

Pored susreta sa novinarima predstavnici lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta, Kotora, Podgorice i Rožaja kao i strateški partneri predstavili su svoju ponudu i bogat program za novogodišnje praznike na trgovima i u hotelima.

Tokom promocije organizovan je zabavni program za posjetioce, “Facepainting” animacija za djecu sa Djeda Mrazom i raznovrsnim poklonima. U okviru programa upriličen je i nastup Leontine i hora Čarolija. Atmosferu su dodatno zagrijali trubači koji su za ovu priliku u repertoaru uvrstili I novogodišnje melodije.

Crna Gora je prepoznata kao omiljena destinacija za turiste iz Srbije kada je u pitanju odmor tokom novogodišnjih praznika, te se očekuje da će i ove godine na crnogorskoj obali I planinama u prazničnoj atmosferi uzivati hiljade gostiju sa ovog tržišta.

"Bar i ove godine organizuje svečani doček nove godine na glavnom gradskom trgu. I ove godine ćemo imati, kako lokalne, tako i regionalne zvijezde i Bar će biti zaista mjesto dobrog provoda. Imaćemo trodnevni program. 30.12. Nastupiće Aco Pejović, za sam doček nove godine imamo Sergeja Ćetkovića, a prvog januara imamo Plavi Orkestar. Naši posjetioci i građani će imati mogućnost da se upoznaju sa lokalnom gastronomskom ponudom. Biće organizovan novogodišnji bazar gdje će naši posjetioci i građani moći da degustiraju i kupe tradicionalne proizvode ovog regiona.  Imaćemo program i za najmlađe, gdje ćemo organizovati novogodišnju predstavu. U planu je i organizacija jednog Božićnog koncerta klasične muzike. Cijene su zaista pristupačne. Naši hotelijeri, agencije, privatni smještaji, potrudili su se da zaista ponude atraktivne cijene i pakete", rekao je na promociji direktor TO Bar Emil Kukalj.

https://www.youtube.com/watch?v=SJaih886_3c&feature=youtu.be

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar