FOTO: Pjesmom i igrom do zvijezda 17. godinu zaredom!

pjesmom

U organizaciji privatne predškolske ustanove “Svetionik” u subotu je održana tradicionalna XVII manifestacija “Pjesmom do zvijezda”.

Ovom manifestacijom obilježen je Svjetski dan djeteta, proslavljen 17 rođendan vrtića “Svetionik” a događaj je ujedno sastavni dio programa obilježavanja Dana Opštine Bar.

Na manifestaciji su se prikupljali dobrotvorni prilozi za rad Narodne kuhinje Bara i higijenski paketi i garderoba za djecu iz Doma “Mladost” Bijela.

Udruženje “Žene Bara” darovale su Svetioniku za rožendan tortu i medenjake sa nazivom manifestacije “Pjesmom do zvijezda” i priredili bogatu ponudu za djecu učesnike i posjetioce ovog događaja.

Učesnici manifestacije su bili vrtići “Sestre Radovic” (Kolasin), “Arushi Pu” (Ulcinj), “Artic Pinokio” (Podgorica), “Osmjeh” (Kotor), “Vini Pu” (Budva), “Mali princ” (Podgorica), “Mala bajka” (Bar), “Svetionik” (Bar), zatim Radojica Stankovic poznatiji kao Šanta Panta, drugari iz dječjeg doma “Mladost” u Bijeloj, hor "Jedisntvo" iz Bara, OŠ "Blažo Jokov Orlandić", folklorni ansambl "Rumija", plesni studio "Habanera", plesni studio "D-Light" iz Bara, dječjisolista Mehmed Medo Nikezić iz Bara, dječji solista hora “Zvjezdice” Anja Blagojević iz Podgorice.

Program je vodio Miomir Maraš.

Pogledatje FOTOGALERIJU Sergeja Zabijaka:

{galerija}obale/2018/11/svetionik1{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar