U Beogradu predstavljen novogodišnji program TO Bar

Emil

Turistička organizacija Bara predstavila je juče u Beogradu program „Novogodišnjeg hepeninga“.

Na konferenciji za medije u restoranu „Ahh..riba“ posebnu pažnju medija privuklo je prisustvo Sergeja Ćetkovića, glavne zvijezde dočeka Nove godine u Baru. 

Sergej je prilikom davanja izjava medijima pripremio mali performans, upoznavši prisutne sa načinom pripreme tradicionalnih jela iz Crne Gore.

Direktor Turističke organizacije Bar Emil Kukalj, upoznao je predstavnike medija sa kompletnim programom za doček Nove godine u Baru koji tradicionalno organizuje u saradnji sa Opštinom Bar.

Nakon toga je predstavio sve izvođače, najavio da će posjetioci i građani imati i mogućnost da pored bogatog kulturno zabavnog programa degustiraju i tradicionale proizvode barskog podneblja na novogodišnjem bazaru.

Promocija u Beogradu je izazvala veliko interesovanje medija, među kojima su bil televizisjke ekipe RTS, Pink, Prva, Happy, Kopernikus, Grand, Ženska TV, kao i novinari dnevnih listova i nedjeljnika Politika, Svet, Stars, Skandal, Hello, Gloria, Lepota i zdravlje, Story, Diplomacy Commerce, Alo, Kurir, Informer, Blic, odnosno portala Na dlanu, BG online, Fashion, Mag, Frankfurtske vesti i drugih.

Konferenciju za medije je organizovala NTO Crne Gore, a osim TO Bar prisustvovali su i predstavnici LTO Budve, Kotora, Herceg Novog i Tivta.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar