hotel montenegro

Besplatno sedmodnevno ljetovanje za djecu sa smetnjama u razvoju službenika MUP-a Crne Gore.

PIŠE: Alma LJUCA

Hotel Montenegro u Čanju, vlasnika Branka Vukmanovića, ponovo je bio domaćin djeci sa smetnjama u razvoju. Ovaj put to su djeca službenika MUP-a Crne Gore.

Vlasnik hotela kaže da će djeca imati sedmodnevni puni pansion i da će od sada svake godine vrata njegovog hotela biti otvorena za ovu djecu.

“Do sada su kod mene boravila djeca sa smetnjama u razvoju iz raznih udružena sa područja Srbije i Crne Gore, međutim ovo je prvi put da ljetuju djeca službenika MUP-a CG zahvaljujući saradnji sa IPA Sekcijom Crne Gore koju imamo od njihovog samog osnivanja” navodi Vukmanović dodajući da je ugostio oko 40 djece i njihovih pratioca te da bi im uljepšao boravak u Čanju obezbijedio im je i izlete do Stare masline, Starog grada, barske marine te vinskog podruma u Crmnici čiji je on vlasnik.

Inače, kaže on,skoro cijele sezone u njegovom hotelu boravi jedan broj gostiju besplatno, pretežno iz ovakvih udruženja ili udruženja dobrovoljnih davaoca krvi.

Već ovih dana očekujemo još jedno udruženje dobrovoljnih davaoca krvi sa iz Srbije koji će biti na sedmodnevnom besplatnom ljetovanju.

“Radi se o jednoj tradicionalnoj akciji koji već 15 godina za našu bolnicu daju krv a oni će ovaj put doći sa 60 dobrovoljnih davaoca krvi”, ističe na Vukmanović.

paskuci

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Koordinaciono tijelo za pripremu i praćenje turističke sezone na području opštine Bar, kojim...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  Sport  

baneb reklama

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti