hotel montenegro

Besplatno sedmodnevno ljetovanje za djecu sa smetnjama u razvoju službenika MUP-a Crne Gore.

PIŠE: Alma LJUCA

Hotel Montenegro u Čanju, vlasnika Branka Vukmanovića, ponovo je bio domaćin djeci sa smetnjama u razvoju. Ovaj put to su djeca službenika MUP-a Crne Gore.

Vlasnik hotela kaže da će djeca imati sedmodnevni puni pansion i da će od sada svake godine vrata njegovog hotela biti otvorena za ovu djecu.

“Do sada su kod mene boravila djeca sa smetnjama u razvoju iz raznih udružena sa područja Srbije i Crne Gore, međutim ovo je prvi put da ljetuju djeca službenika MUP-a CG zahvaljujući saradnji sa IPA Sekcijom Crne Gore koju imamo od njihovog samog osnivanja” navodi Vukmanović dodajući da je ugostio oko 40 djece i njihovih pratioca te da bi im uljepšao boravak u Čanju obezbijedio im je i izlete do Stare masline, Starog grada, barske marine te vinskog podruma u Crmnici čiji je on vlasnik.

Inače, kaže on,skoro cijele sezone u njegovom hotelu boravi jedan broj gostiju besplatno, pretežno iz ovakvih udruženja ili udruženja dobrovoljnih davaoca krvi.

Već ovih dana očekujemo još jedno udruženje dobrovoljnih davaoca krvi sa iz Srbije koji će biti na sedmodnevnom besplatnom ljetovanju.

“Radi se o jednoj tradicionalnoj akciji koji već 15 godina za našu bolnicu daju krv a oni će ovaj put doći sa 60 dobrovoljnih davaoca krvi”, ističe na Vukmanović.

paskuci

Posljednje vijesti

Thumbnail Sve je spremno za premijeru predstave “Balkanska carica“ koja je najavljena za ponedeljak u Starom gradu...
Više u kategorijama: Art  Obale  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

porez bar

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar