Večeras pop-folk spektakl na šetalištu: Adil i Dino Beharević!

Adil

Jedan od najpopularnijih mladih pop-folk pjevača regiona, Adil Maksutović, održaće večeras na Šetalištu Kralja Nikole koncert u okviru tradicionalne manifestacije “Ljeto sa zvijezdama” koju već 11.godinu zaredom organizuje TO Bar.

Beograđanin se proslavio hitom “Ne mogu bez tebe ja” nakon čega su uslijedili takođe veliki hitovi Ljubi me po sećanju (2010.), “Od usana do stopala” (2012) i Maskenbal (2013.) koji su pjevača lansirali u vrh srpske ali i regionalne folk estrade.

https://www.youtube.com/watch?v=P67zu3-jQHk

Važi za jednog od najboljih vokala na EX YU prostorima što je I potvrdio duetom sa Marijom Šerifović “Ne spominji ljubav”.

https://www.youtube.com/watch?v=1ytAD-wdMh4

Prepoznat je i po tome što je širok repertoar svih muzičkih pravaca u njegovim pjesmama pažljivo koncipiran sa Adilovim vokalom, koji svakoj pjesmi daje savršenu formu zbog čega.

Pjevač je poznat i po tome što fakultetsko obrazovanje stekao na policijskoj akademiji nakon čega je magistrirao na Pravnom fakultetu!

U Baru će otpjevati i svoj najnoviji hit “Prva si ti” koji je za četiri mjeseca imao blizu šest miliona pregleda na YouTube kanalu, kao i prošlogodišnji “Ne kidaj mene od sebe”.

https://www.youtube.com/watch?v=_C_3ZC0D-3M

Sjajnu uverturu za Adila prirediće naš Dino Beharović sa bendom koji na binuizlazi u 22 sata.

https://www.youtube.com/watch?v=z8Lb8oeYTpw

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar