„Neverne bebe“ i „Grimm“ oduševili publiku na „Ljetu sa zvijezdama“

neverbebe 9

Sinoć je šetalište kralja Nikole bilo mjesto koje je odisalo rokenrolom i bilo je pravo oličenje urbane pop-rok kulture.

Za dobro raspoloženje „krivci“ su bili grupa „Grimm“ koja je zagrijala atmosferu na šetalištu, dok su „Neverne bebe“ svojim sinoćnim nastupom pokazali da su izuzetni muzičari koji daju najbolje od sebe na koncertima i time potvrdili da su jedna od najpopularnijih grupa u okruženju.

Brojni građani i turisti su uživali u hitovima „Tužna pesma“, „Uzmi boje“, „Priča o nama“, „Kuća za spas“, „Da ima nas“ i druge.

U Turističkoj organizaciji Bara navode da su mnogobrojne turiste do sada zabavljali brojni renomirani izvođači i grupe različitih muzičkih stilova i da kvalitetne muzike i energije nije nedostajalo, ali da smo na koncertu od sinoć mogli da vidimo i uživo čujemo jednu drugačiju vrstu muzike.

https://www.youtube.com/watch?v=g2c6CWBcol8&feature=share

„Neverne bebe“ postoje od 1993. godine, karakteristični su po tome što su svo vrijeme ostali vjerni istom stilu u muzici što ih je uspješno i pozicioniralo na sceni. Bend „Grimm“ je nastao 1999. godine, učesnici su brojnih takmičenja i festivala među kojima je i “Pjesma Evrovizije”.


Turistička organizacija Bara za sljedeći petak najavljuje takođe dobru zabavu kada će uz nešto drugačije zvuke goste zabavljati „Dino Beharović i bend“ i „Adil“.

{galerija}obale/2018/8/bebe{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar