U petak u Baru prvi primorski fitnes festival u Crnoj Gori!

festival Copy

Peti koncert manifestacije Ljeto sa zvijezdama, u petak 3. avgusta, imaće jedinstvenu uvertiru: Od 19:55 do 22 sata na Šetalištu Kralja Nikole biće održan prvi fitnes festival na primorju nazvan „Bar može sve“.

Pokretač festivala je nekadašnja državna prvakinja i atletska reprezetativka, danas uspješna fitnes instruktorka i personalni trener Tamara Vojvodić. Prema njenim riječima festival je zamišljen kao sportski dan u kojem će učestvovati više sportsko rekreativnih programa i školica sporta a primarni cilj je motivacija građana da se bave fizičkom aktivnošću i treniraju.

„Prije svega, želja nam je da damo primjer sugrađanima i pokrenemo djecu da se bave fizičkom aktivnošću kako bi preduprijedili problem sve veće gojaznosti stanovništva i na ovom podneblju. Takođe i da utičemo na naši najmlađi sugrađane imaju fokus na prave stvari koje će im stvoriti preduslov za zdrav način života“, kaže Tamara Vojvodić.
Ona dodaje da je želja da ovaj festival bude incicijalni za niz manifestacija ovog profila koje će se organizovati na primorju u želji da se promovišu zdravi stilovi života.

Na fitnesfestivalu “Bar može sve” nastupiće instruktori fitnesa iz Bara, Nikšića, Podgorice i Beograda, članovi kros fit kluba, školice sporta, plesne škole “Habanera” i škola atletike, džudoa i karatea...

"Program festivala je takav da će na bini da se na svakih deset minuta smjenjuju instrukori tako da svi turisti i šetači mogu da se pridruže i vježbaju sa nama. Vježbaćemo umjerenim tempom i važno je da svi koji žele da nam sepridruže dođu u navedenom periodu u sportskoj opremi. Svako će dobiti majicu a predviđene su i još neke nagrade”, dodaje Vojvodić.

festival

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar