dva krusera

Prvi put u istoriji najveće crnogorske Luke, jutros su uplovila dva kruzera.

Na gatovima Port of Adrie su putnički brodovi 'Horizon'' i ''Marella Celebration '' koji su ukupno u Bar dovezli 2. 950 turista, a sa članovima posade to je oko 4.000 ljudi. Turisti, a i dio članova posade će kroz izletničke programe upoznati kulturno – istorijske znamenitosti Crne Gore, prirodne ljepote nacionalnih parkova, različitosti barske rivijere...morsku i jezersku obalu.

Za tri godine koliko “Port of Adria” razvija kruzing turizam u Baru ovo je prvi put da u jednom danu imamo dva kruzera- engleski i španski.
Povodom ovog kurioziteta Turistička organizacija Opštine Bar u saradnji sa kompanijom “Port of Adria”, turističkom agencijom “Allegra Montenegro” i NVU ‘’Klaster turizma i kreativne industrije Bar’’organizuje svečani doček dva kruzera: 'Horizon'' i ''Marella Celebration ''.
Gosti će moći da uživaju u programu koji će prirediti FA ''Rumija'' i da degustiraju tradicionalne crnogorske specijalitete: lozu, vino, priganice, sir i med.
Na početku šetališta biće postavljen info pult, gdje će gosti dobiti sve potrebne informacije o barskoj opštini. Takođe, svoju ponudu će izložiti domaći proizvođači suvenira, maslinari, vinari, umjetnici...turističke agencije preko kojih individulani turisti sa kruzera mogu organizovano sa vodičima poći na jednodnevni izlet, obići barsku rivijeru i znamenitosti susjednih gradova, nacionalnog parka Skadarsko jezero.
B.Dabić

Alegra dugi

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 

emporio 50

baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro


optotim nova adresa 320 

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Međunarodni dan maternjeg jezika, 21. februar, obilježen je u Osnovnoj školi „Mrkojevići“.
Više u kategorijama: Info  More  Info  

baneb reklama

 emporio 50

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

optotim nova adresa 320


emporio junior

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti