Proslavljen dan Luke Bar

dan lb

Dan «Luka Bar» AD, 27. jun obilježen je na prigodan način u prostorijama Upravne zgrade.

112- ti rođendan dočekujemo kao stabilna, likvidna i moderna kompanija. Poštujući lijepu tradiciju nagrađivanja zapošljenih koji u Luci imaju staž od po 20 i 30 godina, izvršni direktor mr Zarija Franović je uručio plakete i novčane nagrade. Takođe, radnici koji su otišli u zasluženu penziju između dvije godišnjice kompanije, dobili su kao znak pažnje i zahvalnosti ručne satove.
«Luka Bar po mnogo čemu nije ista kompanija kakva je bila. Smatram da smo zajedno, stalnim naporima i zalaganjima učinili mnogo toga na promjeni svih parametara poslovanja luke- od valorizacije kapaciteta, ulaganja u opremu i mehanizaciju, sanacije objekata preko zapošljavanja mladih i kvalifikovanih ljudi do primjene MRS u finansijskom i knjigovodstvenom vođenju kompanije. I na taj način ćemo nastaviti i ubuduće» kazao je prilikom uručivanja nagrada izvršni direktor Franović. On je takođe podsjetio da je počela isplata razlika u obračunu zarada radnicima i tako je rješen dugogodišnji balast koji je opterećivao i zapošljene i kompaniju-saopštili su nam iz Luke Bar AD.

Dobitnici jubilarne nagrade za 20 godina rada su Adžić Slavica,Bokovac Vojislav,Dujović Stanko,Jovićević Slobodan,Leković Vidoje,Milošević Snežana,Pavićević Veselin,Peković Anđelija,Plamenac Branislav,Vujanović Vjera,Vukić Bećir, i Šukurica Senad.

Dobitnici jubilarne nagrade za 30 godina rada su Blagojević Ilija,Leković Veselin,Ljutica Gojko,Marković Ratko,I Tučević Pavle.

Bivši radnici koji su ostvarili pravo na penziju u prethodnoj godini su Petović Bećir,Jovetić Nikola,Krekun Đoko,Pupović Neđeljko,i Jovetić Vasko.

Luka Bar unutrašnji baner

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar