Vidi li Morsko dobro bagere na plažama i obali

glede puta

Ne znam da li Morsko dobro osim dobrih automobila ima i neko plovilo da sa mora pogleda obalu i prelijepe plaže i obale koje se devastiraju pred očima turista i mještana.

Niko ne zna ko to radi,a radi.Prekida radova nema,a video sam prije neki dan na Kadicama ,prelijepoj barskoj plaži i mojoj omiljenoj, da je inspekcija Komunalna dolazila i reagovala.Uglavnom je, i to sam gledao za vikend posao završen,po planu i programu NN vlasnika,izvodjača ili tamo već nekog lica. Da se radi legalno,investitori bi stavili tablu,kako to pravila nalažu,broj odobrenje i dozvole Morskog dobra ,ne bi bilo ovih nemilih scena -dobili smo poruku čitaoca.


Dobijamo mnogo dojava o nepravilnostima oko ležaljki,uzurpiranja plaža i obala koje su nekada pripadale svima.Vidimo da zaista ima problema vezanih za način kako Morsko dobro štiti resurse obale i mora u Barskoj opštini,da brzo i efikasno ne reagira,a sve se desi posle toga na principu -bili vidjeli i u konačnici rezultat svega je po barskoj „bi rabota Mujovice“ .


Našim cjenjenim čitaocima poručujemo da je adresa za sve nepravilnosti ove vrste head ofice Morskog dobra u Budvi,a da barska Komunalna policija nema nadležnosti za ove probleme,sem dojaviti Morskom dobru –Budva da se nešto dešava u Baru na obali,kao što bi to i vi učinili.
Foto: čitalac Jedra

optotim

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar