FOTO, VIDEO: Ovo je program Ljeta sa zvijezdama!

pres tob 2

Od 6. jula pa svakog petka do kraja ljeta, Barani, njihovi gosti ali i turisti koju budu ljetovali u susjednim gradovima imaće priliku da uživaju u muzičkom programu tradicionalne manifestacije TO Bar “Ljeto sa zvijezdama”.

Na promociji programa 12. Ljeta sa zvijezdama v.d. direktorica Turističke organizacije Bar Sanja Simović Mitrović najavila je i neke novitete u odnosu na prethodne sezone, istina ne u okviru programa manifestacije.

"TO Bar se ove godine potrudila da sačini program koji će za nijansu biti različit sa željom da zadovoljimo ukuse i onih koji vole drugačiji zvuk. Zato smo u saradni sa Barskim ljetopisom i NVO Sinteza dopunili program sa dva koncerta koja donose nešto drugačiji muzički sadržaj. Tu su naravno i komercijalni izvoćači koji će okupiti veći broj gledalaca poput Nevernih beba, Aca Pejovića, Indire Force i drugih", kazala Simović Mitrović.

Pored “Party Bus” koncerta koji zajednički organizuju TOB i NVO Sinteza, i Rok opere koju TOBorganizuje zajedno sa Barskim ljetopisom, novitet u ovogodišnjem programu TO Bar biće dva koncerta elektronske muzike.

"Cilj TO Bar je da zadovolji ukuse svih koji vole muziku pa smo zbog toga pripremili dva koncerta kojis e neće održati na šetalištu u okviru programa Ljeto sa zvijezdama, već na gradskoj plaži. Te koncerte ćemo raditi u saradnji sa Morskim dobrom. Tu ćemo imati koncerte tzv elektronske muzike sa DJ zvijezdama regiona ali naravno i Bara. Svi programi koje TO Bar bude organizovali ispred gostujućih izvođača budu pojedinci i grupe iz Bara , poznate u našem gradu", objasnila je Simović Mitrović.

Pogledajte ko sve ove sezone nastupa na Ljetu sa zvijezdama:

Ljeto 1

Na konferenciji za medije u Knjaževoj bašti danas su se pojavili i gotovo svi barski učesnici Ljeta sa zvijezdama: Andrea Demirović, Aleksandra Vojvodić Jovović, članovi Akademije, Padrino benda, i Grimm-a.

Neke od zvijezda muzičke manifestacije iz inostranstva poslale su video pozdrave Baranima.

https://www.youtube.com/watch?v=QyfE7-BfxIE

{galerija}obale/2018/6/ljeto{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar