Večeras humanitarni koncert u organizaciji Humanitarne familije!

humanitarna familija

Turističku sezonu u ljetovalištu Dobre Vode i ove godine otvorili su mališani sa posebnim potrebama koji su stigli u organizaciji NVO Humanitarna familija.

 Ova humanitarna organizacija kojom rukovodi nadaleko poznati dobročinitelj Alen Efović obezbijedila je desetodnevno besplatno ljetovanje za oko 135 osoba sa prostora Srbije, Makedonije, BIH i Crne Gore.

Efović sa svojom porodicom i komšijama iz Dobre Vode već trinaestu godinu zaredom početkom i krajem sezone organizuje besplatno ljetovanje za djecu sa smetnjama u razvoju i njihove pratioce iz Crne Gore i regiona.

Njih desetak okupljenih oko ove NVO, ovih dana ugostilo je grupu od oko 135 osoba za koje će u narednih deset dana pored besplatnog smještaja obezbijediti bespatne obroke i osvježenje kao i zabavni kulturni sadržaj.

Efović je pozvao Barane na druženje sa ovim mališanima kako bi im boravak bio što ljepši i zabavniji.

“Većina njih prvi put imalo priliku da ljetuje”, kaže Efović koji poziva sve građane Bara i Crne Gore da se večeras pridruže druženju.

Na njegov poziv su se odmah odazvali crnogorski estradni umjetnici Zdravko Đuranović, Branka Šćepanović, Dejan Škuletić i Kulturno umjetnička društva Ribnica iz Podgorice i Juga iz Berana.

Najavljeno je pored njih učešće i još nekoliko imena sa crnogorske estrade.

Oni će večeras održati humanitarni koncert kojem će prisustvovati potpredsjednik Opštine Dušan Raičević predstavnici Crvenog krsta i brojni privrednici Bara.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar