k1

Moderna benzinska stanica na području Crmnice otvorena je u Sotonićima, kod Virpazara na raskrsnici puteva Podgorica- Petrovac i Podgorica-Bar, a radiće 24 sata tokom cijele godine. U sklopu benzinske stanice nalazi se caffe bar za odmor i osvježenje vozačima, putnicima, a i mještanima.

Piše: Biljana Dabić

Kompanija Kalamper d.o.o. iz Bara u čast 25. godina uspješnog poslovanja otvorila je treću benzinsku stanicu Kalamper Petrol koja se nalazi kod Virpazara, na raskrsnici puteva Podgorica- Petrovac (preko Paštrovačke gore) i Podgorica-Bar. Vrijednost investicije iznosila je 1.300.000 evra. Benzinska stanica upošljava 17 novozaposlenih mještana iz Virpazara, starosti od 20 do 40 godina.

Iz kompanije Kalamper navode da je pumpa sagrađena po najmoderrnijim standardima gradnje za SEVESO postrojenja i opremljena je najnovijom tehnologijom za skladištenje, natakanje i prodaju goriva. Prodavaće se isključivo gorivo najvišeg kvaliteta.

-Ova investicija je od posebnog značaja za Opštinu Bar i za lokalnu zajednicu Virpazar jer će benzinska stanica raditi 24h dnevno, i taxi brodovi će imati dodatne usluge isporuke goriva sa cistjernama na licu mjesta, kazao je direktor kompanije Kalamper d.o.o. Elvir Eki Kalamperović.

Kompanija Kalamper je društveno odgovorna i otvaranje ove stanice će sigurno biti na dobrobit lokalne zajednice Virpazar i Opštine Bar što je već dokazala u mnogo slučajeva.

Podsjetimo, prije desetak dana „Kalamper“ je izgradio spratnu kuću u crmničkom selu Popratnice, osmočlanoj porodici Mašanović, vrijednu 52.000 evra. Nosilac ove humane akcije je „Kalamper“ a podržali su je i privrednici i opština Bar tako da su bračni par Mašanović sa petoro maloljetne djece uselili u novi i veći objekat, nakon što je u požaru izgorela njihova stara kuća krajem januara.

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 

djokic

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika „Nekazano“ u prisustvu ljubitelja Haikua...
Više u kategorijama: Art  Info  

baneb reklama

 

djokic

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti