Sanja Mitrović VD direktora TO Bar

Sanja vd

Mr Sanja Miitrović izabrana je u petak za v.d. direktora Turističke organizacije (TO) Bar.

PIŠE: Biljana Dabić

Na konkurs za direktora TO Bar apliciralo je šest kandidata. Prema saznanjima Jedra od jednog člana izvršnog odbora, tražene uslove ispunjavala je samo Neda Ivanović, dosadašnji vršilac dužnosti direktora i višegodišnji direktor TO Bar.

Iako je ispunjavala uslove propisane konkursom, za izbor Ivanovićve nisu glasali: predsednica Izvršnog odbora TO Bar: Andrijela Vitić Ćetković, članovi - Predrag Ristović, Ćazim Rašketić iz Demokratske partije socijalista , Osman Đokić (SD) i Ramo Metović (SDP). Za izbor Ivaovićeve su glasali: Radovan Unkašević i Gorica Martinović iz ( DPS).

Na maratonskoj sjednici Izvršng odbora TO Bar koja je počela u podne, odluka o izboru vršioca dužnosti donesena je večeras posle 20 časova.

Inače, Izvršni odbor TO Bar za nepuna dva mjeseca, tri puta bira vršioca dužnosti Turističke organizacije Bar. Suprotno propisima - Statutu TO Bar, prvi put za izbor v.d. direktora birali su Ristovića, člana izvršnog odbora, a nakon 15-dnevnog vakuma bez direktora ovog preduzeća za vršioca dužnosti izabrali su Ivanovićevu.
Krajem aprila inspekcija rada ukazala je na nepravilnosti Izvršnog odbora pri izboru vršioca dužnosti direktora TO Bar i sugerisano je, uz dati rok, da se otklone iste.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar