Bar predstavljen na sajmu turizma u Moskvi

Moskva sajam

Turistička organizacija Bar je nastupila na štandu NTO Crne Gore, na najvećem sajmu turizma u Ruskoj Federaciji, „MITT 2018” u Moskvi, od 13. do 15. marta 2018. godine, zajedno sa LTO: Budve, Ulcinja, Kotora, Tivta, Herceg Novog i Podgorce, turističkom privredom Crne Gore i Bara i predstavila je svoju ponudu.

Od hotelijera iz barske opštine na sajmu su svoju ponudu promovisali HTP „Trend Korali” iz Sutomora, kao i predstavnici privatnog smještaja “Kuće Lekovića” iz Šušanja.

Posjetioci sajma su bili veoma zainteresovani za usluge smještaja, agencijske paket aranžmane, avio komunikaciju sa Rusijom tokom ljetnje i zimske sezone.

TO Bar je po prvi put na sajmu u Moskvi imala prilike da upozna sve one koji su zainteresovani za aktivni odmor, sa novim proizvodom - mapom panoramske rute „Izmedju dvije čarobne obale” koja je izrađena na ruskom jeziku. Takođe je podijeljen i novi set propagandnog materijala koji čine katalog Dobrodošli na dvije čarobne obale preveden na šest jezika, zajedno sa katalogom smještaja.

Sa preko 1 800 izlagača iz oko 190 zemalja, više od 20 000 posjetilaca od kojih su 75 % turistički agenti i turoperatori iz Rusije, „MITT” je ključno mjesto za turističke kompanije i destinacije koje žele da se predstave i sklope nove ugovore sa agencijama i turoperatorima na ovom značajnom emitivnom tržištu.

Turisti iz Rusije su ostvarili u opštini Bar u 2017. godini 566 470 noćenja, što je za 10,03 % više nego u 2016. godini.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar