„Allegra Krstarenja“ na sajmu turizma u Beogradu

stand alegre

Beogradski sajam turizma, i ove godine, opravdava status najveće turističke manifestacije u Srbiji i jugoistočnoj Evropi.

Već 40 godina posluje po svjetskim standardima, dok kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posjetilaca. Mnogobrojne nagrade i pohvale samo potvrđuju da se radi o izuzetnoj manifestaciji.

40. Sajam turizma održava se na Beogradskom sajmu od 22. do 25. februara 2018. godine. Zemlja partner, ove godine, je Grčka, destinacija koja nudi raznovrsne mogućnosti za uživanje i odmor. Pored Grčke, na sajmu će Vam svoju ponudu predstaviti jos 1103 izlagača iz 55 zemalja širom svijeta. Prema statistikama iz prethodnih godina, očekuje se da će ovu turističku manifestaciju pod sloganom "Odmor te čeka", ove godine posjetiti oko 70.000 posjetilaca.

alegra new

Sedmu godinu zaredom samostalno na sajmu izlaže i turistička agencija „Allegra Krstarenja“ iz Bara, jedina iz Crne Gore. Ove godine Allegra će predstaviti ponudu kompanija Costa Crociere, MSC Cruises, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, Celebrity Cruises, Oceania Cruises i ostalih svjetskih kruzing kompanija. Osim uobičajenih ruta istočnim i zapadnim Mediteranom, tu su i atraktivne destinacije poput Kariba, Kube, Tajlanda, Šri Lanke, Baltika i norveških fjordova, kao i krstarenje oko svijeta.

stand alleg

Štand Allegre u hali 2A je prethodnih godila posjetio veliki broj poslovnih partnera, predstavnika kompanija, prijatelja i ljubitelja krstarenja, tako da ih ove godine očekujemo u još većem broju.

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar