Izgradnja kuće sedmočlanoj porodici Mašanović počinje ove sedmice

s2

Izgradnja porodične kuće sedmočlanoj porodici Milana Mašanovića počinje ove sedmice. Ovo je potvrđeno  iz građevinske firme Kalamer doo koji će graditi stambeni objekat Mašanovićima u crmničkom selu Popratnice.

PIŠE: Biljana DABIĆ

Danas je dovedena struja do placa na kome će graditi novi stambeni objekat za Mašanoviće

Sedmočlana porodica Mašanovića , od kojih petoro nejake dece, nastarije 11 godina, u sred zime ostali su bez kuće koju je progutao požar za nepuni sat vremena prije desetak dana.

Međutim,obročinstvo Barana pokazalo se na djelu i u toku je više humanitarnih akcija kako bi se obezbjedio novac za izgradnju kuće.

U OŠ “Jovan Tomašević”, u saradnji sa MZ Virpazar, u petak je organizovala humanitarni koncert kako bi se prikupila pomoć za porodicu Mašanovića. U programu su učestvovali renomirani guslari, pjevači, glumci i humanisti.

Sala OŠ “Jovan Tomašević” bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, bilo je više od 400 ljudi. Koncertu su prisustvovali i prosvjetni radnici iz Šavnika, Nikšića i

Podgorice, a prikupljeno je 1.600 eura, kopredsjednika MZ Crmnica Đura Markovića, lijepih vijesti ima još -kompanija “Voli” danas je za pomoć Mašanovićima donirala dvije hiljade eura.

Nezvanično saznajemo da će Dnevnica na TV Vijesti, takođe, sakupiti novac za sedmočlanu porodicu.

Podsjetimo, na prvom donatorskom sastanku koji je održan prošle sedmice u opštini Bar - čelnici opštine i privrednici grada dogovorili su se da Mašanovićima izgrade spratnu kuću od 150 kvadrata za narednih 75 dana. Za nepunih sat vremena 16 privrednika je doniralo 20 000 evra što je dovoljno za završetak grubih građevinskih radova.

{galerija}obale/2018/2/rumija{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar