Karisma Career Day u Baru

ruza vjetra

Hotelska kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro planira zaposliti 50 radnika raznih profila.


Piše.B.Dabić
U petak, 9.februara, u velikoj Sali opštine Bar, sa početkom u 10 časova, opština Bar i hotelska kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro organizovaće Career Day u Baru za sve zaintersovane građane opštine Bar koji žele naći zaposlenje u ovoj renomiranoj svjetskoj kompaniji.
Ove godine je druga sezona Wind Rose Resort by Karisma u Dobrim Vodama, kapaciteta 129 soba, za koju kompanija ima potrebe za oko 50 zaposlenih raznih profila. Po riječima predstavnika kompanije, praktično sve radne pozicije su otvorene, od početnih do rukovodećih. Zanimljivo je naglasiti da za većinu pomoćnih pozicija nije neophodno ranije iskustvo već će potrebni treninzi biti organizovani u samoj kompaniji.
Prezentacija će biti interaktivne prirode, predstavnici komapanije će zainteresovanim građanima predstaviti potrebe za zapošljavanjem, njihove profile, školsku spremu, vrijeme trajanja radnog odnosa, mogućnost obuke, finansijske uslove i sve druge neophodne podatke, kako bi naši građani dobili potpunu sliku i eventualno postave pitanja. Građanima će takođe biti omogućeno neposredno dostavljanje CV-a. Karisma Hotels Adriatic Montenegro je od najbrže rastućih hotelskih grupacija u regionu.
Snaga Karisminog brenda ogleda se i u kvalitetu njenih preko 10.000 zaposlenih u 7 zemalja svijeta, uključujući i Crnu Goru. Karisma je nosilac jednog od najznačajnijih priznanja iz oblasti radnih odnosa “Great Place To Work” sertifikata koji dodeljuje tijelo koje prati i podržava razvitak korporativne kulture preko 40 godina, što potvrđuje Karismin status kao jednog od vodećih poslodavaca u sferi turizma i ugostiteljstva na globalnom nivou

ave tours 2

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar