Corso na korzou radi i zimi

corssso 7

Sezona šetanja na barskoj rivi nije ograničenog trajanja i to je jedana od potvrda da naš primorski grad živi zimi.

Svako godišnje doba ima svoju draž na barskoj rivi. Sunčani januraski dani, idealni su za odlazak na korzo! Najljepše korzo na Crnogorskom primorju, na kome su koraci, lagani ili brzi, izmjereni u kilometrima šetnje pored mora, povod su I namjernog dolaska u Bar.

I samo što osjetite prvi umor, ili potrebu za osvježenjem na korzou, nailazite na caffe CORSO!

Baš na početku borove šume gdje počinje čuvena šušanjska plaža, otvoren je caffe CORSO koji radi svih 12 mjeseci.

Ugostiteljski objekat prijatnog ambijenta u okruženju borove šume, na plaži u Šušnju. Moderan lokal opremljen udobnim namještajem savremenog dizajna, svijetlih i veselih boja. Ambijent upotpunjen odlično osmišljenom rasvjetom, oplemenjen mediteranskim biljem što prostoru daje dodatnu notu prijatnosti.

U ugodnom abijentu objekta iz koga je kroz velike staklene površine otvoren pogled na zimzeleni park i more, možete popiti prvu jutarnju kafu, odmoriti se u bilo koje doba dana, uživati u romantičnim zalascima sunca, ili upriličiti večernji izlazak sa dragim osobama.

Objekat radi od 7:00 – 24:00. Kad dozvole vremenski uslovi, poseban ugođaj je sjesti na terasu caffea CORSO, smještenu u borovoj šumi što je rijetkost na našoj obali.

Bogat asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafe po želji i različim ukusima...

Od kada je svijeta i vijeka, korzo je bilo pa i danas je mjesto za "vidjeti i biti viđen", mjesto susreta, slučajnih ili namjernih, razmjene važnih i nevažnih informacija ....prijatnih razgovora, usputnih šala...Tu je neobična filozofija života kojom se uklanjala svakodnevna nervoza, ljudi doživljavaju neki smireniji i drugačiji poredak pogleda na svijet koji ih okružuje.

Sa korza u CORSO na planirani predah uz kaficu, osvježavajuće piće. Bez dileme – pravi objekat, na pravom mjestu- CORSO na korzou!

{galerija}obale/2018/1/corso{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar