Javni poziv za raspodjelu sredstava za realizaciju projekata valorizacije kulturne baštine

TOB

Turistička organizacija Bar raspisala Javni poziv za učešće u postupku raspodjele sredstava za realizaciju projekata valorizacije kulturne baštine, koji se odnose na arheološka istraživanja, konzervatorske i restauratorske radove, rekonstrukciju i promociju kulturnih dobara na teritoriji Opštine Bar.

Predmet javnog poziva je dodjela finansijskih sredstava od Turističke organizacije Opštine Bar za pokrivanje troškova ili dijela troškova za realizaciju projekata valorizacije kulturne baštine, koji se odnose na arheološka istraživanja, konzervatorske i restauratorske radove, rekonstrukciju i promociju kulturnih dobara na teritoriji opštine Bar. Krajnji rok za realizaciju projekta je 1. jul 2018. godine.

Cilj javnog poziva je valorizacija kulturne baštine kroz projekte kojima se unapređuje kvalitet turističke ponude opštine Bar.Finansijska sredstva opredijeljena Javnim pozivom iznose 60.000 eura. Pravo na podnošenje zahtjeva imaju javne ustanove, NVO i druga pravna lica.

Prijava na Javni poziv sa prilozima podnosi se neposredno ili poštom na adresu: Turistička organizacija Opštine Bar, Obala 13 Jula bb, 85000 Bar, sa naznakom „ Za Javni poziv“

Javni poziv je otvoren od 03.01. – 19.02.2018. godine.Tekst oglasa je objavljen 03.01.2018.g. u dnevnom listu Pobjeda i na internet stranici Turističke organizacije Opštine Bar (www.bar.travel).

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar