Promovisan novi katalog Turističke organizacije Bar

ktob

Turistička Organizacija Bar, je 23.decembra u crmničkoj vinariji „Mond“ upriličila je promociju novih kataloga - „Dobrodošli na dvije čarobne obale“ i kataloga privatnog smještaja opštine Bar.

Nove kataloge je dizajnirao, ureduio i pripremio, već dobro uigran tim stručnjaka, koji sa Turističkom organizacijom sarađuje više od decenije: profesorica dizajna Ana Matić, profesor fotografije Lazar Pejović sa saradnikom fotografom Duškom Miljanićem, dok je prevod na šest svjestkih jezika uradila prevodilačka agencija „Porta Aperta“.

Promociji su prisustvovali predstavnici turističke privrede Bara i Crne Gore, direktorica Nacionalne Turističke Organizacije- Željka Radak Kukavičić, direktor JP „Morsko Dobro“ Predrag Jelušić, direktorica HG „Buvanska rivijera“ Katarina Kažanegra, , predstavnici Opštine Bari drugih preduzeća.

TO Bar je takođe ovu priliku iskoristila da pred eminentnim medijskim kućama iz Srbije, čiji razlog za dolazak u Crmnicu prije svega bila promocija “ XXI Festivala Vina u Ukljeve“, pored promocije novih kataloga, najavi i „Novogodišnji Hepening Bar 2017“ i pozove goste iz okruženja da budu dio naših novogodišnjih događaja. Ova novinarska grupa uspješno promoviše aktivnosti TO Bar, posebno ističući do sada manje poznate lokalitete koji su postali atrakcija kao što je panoramska ruta „Između dvije čarobne obale“, skrivena blaga barske opštine, crmničke vinske podrume i manifestacije kojese organizuju pod pokroviteljstvom TO Bar i Opštine Bar.

ave tours unutrašnji

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar