Novogodišnji program: Marija Šerifović i Plavi Orkestar sa barskim umjetnicima!

Nova godina TOB

Novogodišnji hepening ovog puta trajaće od 28. decembra do 1. januara i prva tri dana biće 100 odsto barski a u najluđoj noći i “reprizi” dočeka epitet barskog neće imati samo regionalna mega zvijezda Marija Šerifović i bend koji uživa status kultnog među jugonostalgičarima - Plavi Orkestar.

Pobjednica Eurosonga iz 2007. godine prije četiri dana objavila je spot za svoj novi singl “Marija Šerifović 11”, koji je već imao dva miliona pregle na YouTube kanalu!

https://www.youtube.com/watch?v=5e35I07VT3E

Prije koncerta Marije Šerifović nastupiće jedan od najboljih izvođačkih bendova u regionu, barska rok grupa Akademija.

Za prvi dan 2018. godine zakazan je koncert kultnog sarajevskog benda Plavi Orkestar uoči kojeg će nastupiti po mnogima najbolji folk sastav iz Crne Gore,takođe sa prefiksom barski – Padrino bend.

https://www.youtube.com/watch?v=yUGHt93I2_A

U programu će učestvovati izvođači različitih muzičkih žanrova: etno, narodne, pop i rok muzike iz Bara, Crne Gore i regiona.

Prva tri dana program će počinjati u 19 h i trajaće do 22 h, a 30. i 31. decembra program za najmlađe kao i koncert klasične muzike počeće u 12 h, i koncerti od 21.30 h.

Pored muzičkog dijela, na trgu Vladimira i Kosare koji će biti okićen i ukrašen, posjetioci će moći da degustiraju i kupe barske specijalitete na štandovima koji će krasiti naš trg u novogodišnjoj noći.

TO Bar će u saradnji sa hotelima i turističkim agencijama pripremiti sedmodnevni, petodnevni i trodnevni aranžman koji će biti dostupan svima koji žele novogodišnje praznike da provedu u Baru.

U saradnji sa NTO i LTO, Turistička organizacija Bar će promovisati „NOVOGODIŠNJI HEPENING - BAR 2018” i manifestacije koje već godinama privlače turiste iz regiona:

- XI KRAJINSKU KOŠTANIJADU koja će se održati 18. novembra u Ostrosu,
- XVI MASLINIJADU koja će se održati 25. i 26. novembra u Starom Baru i
- XXI FESTIVAL VINA I UKLJEVE koji će se održati 09. decembra u Virpazaru

na press konferencijama koje su organizovane u Beogradu i Tirani, takođe i putem PR službi u zemljama okruženja: Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji počev od 17. novembra 2017 godine.

NG TOB

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar