Počinje škola manekenstva u Baru

nagradjeni iz skole

Top 3 Models Montenegro iz Bara vrši upis novih članova za školu manekenstva i bontona uzrasta od 3 do 24 godine.


Piše: Alma Ljuca

Zbog velikog interesovanja djece iz gradova sa sjevera, ove godine se pored škole u Baru i Podgorici otvara i škola u Bijelom Polju i Beranama. Pored instruktora za manekene sa njima će raditi profesori engleskog jezika,plesa kao i tim stručnih lica za njihovo lijepo ophođenje i ponašanje . Polaznici ove škole-djeca od 3 do 17 godina pored manekenskog iskustva ,lijepog ponašanja i znanja engleskog jezika, ostvaruju mogućnost i učestvovanja na Državnm takmičenju za izbor Mis i Mistera Crne Gore 2018. na kojem će se izabrati najljepši i najtalentovaniji dječaci i djevojčice Crne Gore u 7 kategorija.

Izabrani predstavnici će na taj način ostvariti i pravo da predstavljaju našu zemlju, u maju mjesecu, na Svetskom takmičenju za Miss and Mister World 2018. koje se održava u Bodrumu u Turskoj.

KASTINZI SU : Bar (Teretana Maximus) subotom u 13h ,Podgorica (Hotel City) subotom u 18h ,Bijelo Polje (Imperijal) 08.10.2017 u 11h ,Berane (Gimnazija Panto Malisic) 08.10 u 16h.

Prošle godine našu zemlju je predstavljalo 7 mališana koji su osvojili čak 18 nagrada. Na takmičenju se posebno istakao petogodišnji Mehmed Medo Nikezić iz Bara koji je krunisan za mistera Svijeta i proglašen za svjetskog Mistera talenta.

https://www.youtube.com/watch?v=rcMGKga4AxY&feature=youtu.be

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar