TO Bar-Foto fest Bar 2017

large skadar

U periodu od 19. do 22. septembra Turistička organizacija Bara organizuje prvo izdanje FOTO FEST-a BAR 2017 u saradnji sa Fakultetom likovnih umjetnosti Cetinje - organizacionim timom FLUID dizajn foruma.

FOTO FEST BAR 2017 je fotografska istraživačka radionica u kojoj će učešće uzeti renomirani profesori fotografije, fotografi i studenti iz Crne Gore, Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije, ukupno desetak učesnika.
Tokom trajanja radionica, učesnici će obići obije barske obale - i morsku i jezersku i imati prilike da se upoznaju sa Barom, njegovom prirodnim bogatstvima, kulturnim dobrima , tradicijom i ljudima. Tokom trajanja radionica biće organizovana predavanja, prezentacije i razgovori kao i intezivan zajednički rad na terenu. Radionicama će biti obuhvaćene neke od najatraktivnijih lokacija u barskoj opštini što će kroz kreativni fotografski izraz doprinijet vizuelnom kvalitetu turističke prezentacije Bara.
Fakultet Likovnih umjetnosti Cetinje aktivnosti na radionicama FOTO FEST-a Bar 2017 realizuje kao program druge sesije ovogodišnjeg izdanja FLUID dizajn foruma.

Od odabranih radova učesnika FOTO FESTA će biti organizovana zajednička izloža fotografija.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar