FOTO: Goca Tržan u Knjaževoj bašti popila kafu sa svojim likom!

1

Svečana večera koju je članovima žirija i organizatorima juče završenog Festivala mediteranskog plesa u Baru upriličena u Knjaževoj bašti, pretvorila se neočekivano u pravi mali šou program.

Zaslugom domaćina večere, vlasnika restorana Luke Bogdanovića i gurua crnogorskih barista Radula Raša Dubljevića, ali i Goce Tržan koja je očekivano bila zvijezda večeri.

Slavnu pjevačicu, koja je na festivalu bila član žirija, čekalo je u Knjaževoj bašti, pored kulinarskih majstoija, i jedno specijalno iznenađenje. Reportaža o Rašovim likovnim majstorijama na kafi koja je juče objavljena na Mondu, naime, inspirisala je Luku da svog prijatelja tokom druženja u Knjaževoj bašti zamoli za jednu specijalnu operaciju.

Uoči večere, naime, Rašo je na kafi nacrtao lik Goce Tržan a Luka ju je servirao pred gošćom uz objašnjenje da je crtež djelo najboljeg bariste u Crnoj Gori. Goca je oduševljeno reagovala ne iznenađenje, i odmah zatražila upoznavanje sa autorom njenog portreta na kafi. Uslijedilo je upoznavanje Raša i Goce, i čestitke pjevačice na crtežu.

Proslavljena pop pjevačica potom se okrenula ka Luki i našalila se: „Ovo mora da hoćeš da se izvadiš što vam je hrana izgorila pa neće biti večere“.

To je bio samo nastavak "vic duela" Goce i Luke, koji je otvoren opaskom pjevačice nakon pozdravnog govora domaćina da je „mlad i zgodan, ali da ga to neće izvaditi ako zataji sa večerom“.

Luka je uzvratio istom mjerom, a nakon večere sklopljeno je „primirje“ pa se nakon šaljivih dosjetki prešlo i na „čašicu ozbiljnog razgovora“, tokom kojeg je Goca priznala da bi voljela da se na crnogorskom primorju vrati muzički ukus koji ga je nekada odlikovao ali i najavila da za nekoliko dana ponovo dolazi u Bar, jer je očekuje nastup u Sutomoru.

Dogovoreno je novo druženje u Knjaževoj bašti, a na rastanku, u sitnim izaponoćnim satima, uslijedilo je fotografisanje sa popularnom srpskom pjevačicom koja je potvrdila glas prijatne i odmjerene osobe.

Druženje u Knjaževoj bašti ovjekovječio je poznati fotograf Sergej Zabijako koji je na svečanoj večeri boravio prije svega u ulozi oca Diane i Svetlane koje su imale zapažen nastup na Festivalu mediteranskog plesa.

Najmanje vremena za uživanje u veselom društvu imao je od gostiju Rašo Dubljević, koji je nakon crteža Goce Tržan, morao da ispunjava još nekoliko likovnih želja na kafi.

FOTO: Sergej Zabijako

{galerija}obale/2017/6/goca{/galerija}


auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar