FOTO: Zdravko Čolić snimao spot u Knjaževoj bašti!

spot 2

Zdravko Čolić ponovo snima spot u Crnoj Gori i to u Baru za pjesmu “Mala”! Glavni kadrovi usnimljeni u čuvenom restroanu “Knjaževa bašta”!

Novi spot proslavljenog pop pjevača snimao je minulih dana na nekoliko lokacija na crnogorskom primorju a glavni dio posla odrađen je u najpoznatijem gradskom restoranu “Knjaževa bašta”, koji se nalazi u bajkovitom parku ljetnjeg dvorca Kralja Nikole. 

Režija i scenario spota povjerena je poznatom mladom srpskom režiseru Aleksandru Kekerešu Kekiju koji je već sarađivao sa Čolićem, ali i sa mnogo poznatih muzičara i bendova regiona kao što su Neverne bebe, Milgiram itd.

Kekereš je autor nedavno promovisanog spektakularnog spota hrvatskog svjetski popularnog sastava 2Cellios koji čine violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser. I taj spot Kekereš je snimao u Crnoj Gori, na Žabljaku.

Glavna ženska uloga u Čolićevom  spotu povjerena je mladoj srpskoj glumici Jeleni Gavrilović. 

Vlasnik restorana Knjaževa bašta Luka Bogdanović kaže da je snimanje spota trajalo od 20:00 do pet ujutro.

„Snimanje se odvijalo u ispred restorana. Bilo je uzbudljivo i sa nestrpljenjem očekujemo promociju spota koji će, ako je suditi po onom što smo vidjeli sa strane tokom snimanja biti spektakularan“, prokomentarisao je Bogdanović za MONDO.

IZVOR: MONDO

{galerija}obale/2017/4/cola{/galerija}

Emporio dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar