Damir DADO Tiganj – Frizer, šminker, stilista, model i profesor

NASLOVNA

Na FB  izmijenjaš misli i stavove po raznim pitanjima  sa ljudima koje virtuelno poznaš.  Nakon par razmijenjenih misli  uočim da je sagovornik autentičan pa odmah  širim priču. Moj sagovornik u ponoćnom časkanju  Damir Dado Tiganj (27), momak sa  nekoliko zanimanja – frizer, sminker, stilista, model i profesor.

Piše: Anto Baković

Sa 19 godina zavrsavam akademiju “Meri Sielo” za frizera i sminkera u Barseloni a sa 24 Filosofski Fakultet- piše  Dado, uz objašnjenje da nekada svojim kreativnim odlukama i postupcima iznenadi i samog  sebe.Sve što radim, svi moji poslovi povezani su sa art lineom , i jesu umjetnost, počevši od oblikovanja kose, preko make upa, pa sve do pisane riječi i književnosti.

Dado vec duži niz godina radi na visokobudžetnim spotovima pjevača iz zemlje i okruženja a pohvalio mi  se i svojim angažovanjem na jednoj vrlo gledanoj televiziji u susjednoj državi čije je snimanje u toku.

Damiru ni modeling nije stran. Kao tinejdžer je imao mnostvo uspjesnih poslova za Tursko i Spansko trziste .U Baru ga mozete naći u salonu “Queen “u  misiji uljepšavanja pripadnica nežnijeg pola.

Stiže i par  fotografija, da malo potkrijepe priču …

{galerija}obale/2017/4/dado{/galerija}

baneb dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar