Bar predstavljen na turističkom sajmu u Skoplju

IMG 7410

Na 7. međunarodnom sajmu turizma – ''Skopje travel market'', od 06. do 08. aprila, Turistička Organizacija Bar predstavila je svoju bogatu turističku ponudu zajedno sa LTO Tivta, Ulcinja i Podgorice.

Barska turistička ponuda promovisana je na savremeno uređenom i opremljenom štandu, uz atraktivne propagandne materijale. Posjetioci sajma su bili u prilici upoznati se sa kompletnom ponudom barske opštine, prirodnim i brojnim kulturno istorijskim atraktivnostima, kao i smještajnim kapacitetima. Veliko interesovanje vladalo je za nove trendove, aktivni odmor (biciklizam, planinarenje, pješačenje..) i seoski turizam koji je poslednjih godina u ekspanziji.

Na sajmu se predstavilo 50 izlagača , a sajam je svečano otvorila direktorica za promociju i podršku turizma u republici Makedoniji Lea Krstevska.

Naš štand je posjetio ambasador Crne Gore u Makedoniji gospodin Predrag Mitrović sa saradnicima, a takođe i predsjednik Zajednice Crnogoraca u Makedoniji, gospodin Popivoda.

Posjećenost štanda i zainteresovanost građana, medija, poslovnih saradnika, bili su značajniji u odnosu na prethodne godine, a naročito prvog dana. Međunarodni sajam turizma u Skoplju je jedinstvena prilika za predstavljanje turističkih ponuda, upoznavanje sa novim poslovnim partnerima, jačanje postojećih poslovnih veza sa klijentima i partnerima, istraživanje tržišta i stvaranje osnove za buduće marketinške strategije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar