Bar predstavljen na sajmu u Moskvi

tur

Turistička organizacija Bar je predstavila svoju turističku ponudu na najvećem sajmu turizma u Rusiji i jednom od najznačajnijih turističkih sajmova na svijetu “MITT 2017” u Moskvi od 14. do 16. marta, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Na štandu NTO CG svoju ponudu su predstavile i turističke organizacije Budve, Ulcinja, Kotora, Podgorice i Tivta…

Iz barske opštine na sajmu prisustvuju i hotelijeri: HTP “Trend Korali”, zatim hotel “El Mar” i turistička agencija “Parus” koja je sklopila nekoliko ugovora o poslovnoj saradnji sa renomiranim turističkim agencijama iz Rusije.

Brojnim posjetiocima podijeljen je kompletan reklamni materijal i upoznati su sa aktuelnom ponudom naše opštine. Predstavnici turoperatora i individualci interesovali su se za cijene u hotelskom i privatnom smještaju, izlete, kulturno istorijske spomenike, vinske podrume, manifestacije, ponudu na području Skadarskog jezera, aktivni odmor itd. 

Nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines će tokom ljetnjeg reda letenja imati povećan broj letova iz Moskve u odnosu na zimski period, sa najvećim brojem letova ka Tivtu. Iz Moskve ka Podgorici će se letjeti jednom sedmično, dok će se ka Tivtu letjeti i do četiri puta dnevno u periodu jun-septembar. Prema najavama nacionalne avio kompanije, ove sezone, očekuje se rast broja prevezenih putnika iz Moskve.

Sa preko 1600 izlagača iz oko 180 zemalja, više od 28,000 posjetilaca od kojih su 75% turistički agenti i turoperatori iz Rusije, MITT je ključno mjesto za turističke kompanije i destinacije koje žele da se predstave i sklope nove ugovore sa agencijama i turoperatorima na ovom značajnom emitivnom tržištu. 

Barsku opštinu je u 2016. godini posjetilo 37 522 turista iz Rusije, što je za 7,35 % više nego u 2015. godini, a ostvareno je 514 831 noćenja, što je za 0,13 % više nego u 2015. godini.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar