FOTO: Barski kuvari na specijalnoj obuci u Meksiku!

sa mentorom

Iz Meksika su nam se javili naši sugrađani, Lazar Vukazić i Ivan Vujović , majstori kulinarstva hotela Ruže Vjetrova na specijalizaciji u čuvenom Cancun Seratori Azul hotelu.

Hotelski kompleks Ruža Vjetrova Bar je u septembru sklopila ugovor sa Karizma grupacijom o upravljanju hotelom. Karizma posjeduje i upravlja sa 44 hotela u čitavom svijetu.

Ugovor je obezbijedio mogućnost specijalizacije kadrova našeg hotela širom svijeta a prvi su tu šansu iskoristili Lazar Vukazić i Ivan Vujović koji su otputovali u Meksko na specijalnu obuku za gastronome u čuveni “Cancun hotel Seratori Azul”.

Lazar i Ivan su u Meksiko otputovali 22. januara i ostaće do 22 marta. Dvojica kulinarskih majstora javila sun am se iz Meksika sa prvim utiscima.

“Ovde je kao u raju. Radi se, uči se ,ali ima vremena za opuštanje I razgledanje destinacije na kojoj ćemo biti dva mjeseca . Naš mentor je Juliji Gomez Fraile. On je obučavao i boravio osam mjeseci u Karizminim hotelima u Hrvatskoj, gde je i naučio govoriti hrvatski pa se,uz malu pomoć engleskog, s njim lako sporazumijevamo”, priča Lazar Vukazić za Jedro.

On dodaje da u Meksiku mnogo može da se nauči o kulinarstvu.

“Ovde se od šefova kuhinje,I kompletnog kuhinjskog osoblja da mnogo toga naučiti, I sretni smo što smo oboje odabrani za novu edukaciju u ovom projektu Karizma grupacije”, kazao nam je Lazar.

{galerija}obale/2017/1/meksiko{/galerija}

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar