moj kontejner

Sportski klubove Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore, dobili su obavještenje vezano za obavljanja ribolova iz čamca a u novonastaloj situaciji vezanoj za pandemiju Corona virusa .

Na snazi je naredba o zabrani isplovljavanja/uplovljavanja u luke i marine a da bi se vršila efikasna kontrola svih plovila na koje se ne odnosi predmetna zabrana , potrebno je da svaki sportski ribolovac, prije isplovljavanja obavi sledeće:

Najaviti putem sms-a ili na drugi način, nadležnoj plovnoj jedinici ( Herceg Novi , Budva i Bar), registarsku oznaku plovila, zatim brojeve dozvola za ribilov lica koji će obavljati ribolov iz plovila.

U plovilu s kojim se obavlja ribolov mogu biti maksimalno dvije punoljetne osobe.

Zabranjeno je isplovljavane plovilom iz jedne Opštine i uplovljavanje i pristajanje u drugu Opštinu.

Ove mjere su obavezujuće za sve i svi prekšioci će snositi zakonski predviđene sankcije –saopšteno je iz Saveza za Sportski ribolov na moru.

Barska granična policija već je dala obavještenje da su nosioci dozvole “veliki privredni ribolov” i “mali privredni ribolov” prije isplovljenja/uplovljenja dužni da se jave nadležnoj stanici granične policije. Tom prilikom, ribari trebaju saopštiti naziv/registarske oznake plovila i broj dozvole za veliki ili mali privredni ribolov.

Posljednje vijesti

Thumbnail Familija ih isprati iz Bara na dugu plovidbu , na dva „stranca“.
Više u kategorijama: More  Info  More  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar