adria

Biznis konferencija Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona „TIL 2019 We Deliver Value COSCO SHIPPING” uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, generalnog pokroviteljstva kompanije COSCO Shipping i u organizaciji kompanije Mass Media Internacional održana je šesti put 27. marta 2019. u Sava centru u Beogradu.

Riječ je o jednom od najznačajnijih skupova iz transporta i logistike u regionu koji je i ove godine imao više od 400 učesnika među kojima su nosioci odluka vodećih kompanija iz ključnih industrija i svih vidova transporta, uključujući drumski, željeznički, vazdušni, vodni, intermodalni transport, logistiku, zatim visoki predstavnici državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope, EU, Turske, Rusije, Kine...

Velizar till

U radu Panela br. 3: "Komparativne prednosti vazdušnog, brodskog i železničkog kargo transporta i vezanih servisa" učestvovao je i Komercijalni direktor Velizar Perunović. On je predstavio djelatnost Kompanije, rezultate u prethodnom periodu, sa posebnim osvrtom na 2018. godinu koju je okarakterisala implementacija međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 1800 i ISPS. Ovim je je potvrđeno da se Kompanija kontinuirano bavi unapređenjem poslovnih procesa, brigom o zaposlenima, zaštitom životne sredine kao i realizacijom neophodnih investicija.

Nakon učešća na Panelu i uspješno održanih B2B sastanaka na kraju konferencije tradicionalno su dodijeljene i Brand Leader Award nagrade koja je uručena i našoj kompaniji.

Biti dio TIL konferencije za Port of Adria je tradicija i idealna prilika za promociju poslovanja kao i uspostavljanje važnih poslovnih kontakta-saopštili su iz kompanije Port of Adria.

Port of Adria

Posljednje vijesti

Thumbnail U Domu zdravlja Bar u toku je niz aktivnosti koje nakon rješavanja infrastrukturnih problema,...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb reklama

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar