Vučelić i Nikezić kandidati za direktora Luke Bar

luka slika

Dugogodišnji direktor podgoričkog Vodovoda i zamjenik gradonačelnika Podgorice u dva mandata Vladan Vučelić i Dragan Nikezić, doskorašnji direktor hotela Sidro predali su kandidature za funkciju izvršnog direktora Luke Bar, prenijeli su podgorički dnevni listovi.

Konkurs za izbor novog direktora Luke Bar istekao je sinoć u ponoć i sledeće nedjelje na sjednici Odbora direktora trebalo bi da budu otvorene koverte sa njihovim kandidaturama a nakon toga izvršen izbor novog direktora.

Odbor direktora Luke Bar smijenio je sredinom oktobra izvršnog direktora Zariju Franovića i za vršioca dužnosti postavio Dragana Nikezića, dotadašnjeg direktora hotela Sidro.

Nakon smjene Franovića, Vlada je razriješila Odbor direktora koji je inicirao njegovu smjenu.
Na vanrednoj sjednici Skupštine akcionari Luke Bar izabrali su novi Odbor direktora u kojem funkciju predsjednika obavlja Vojin Žugić, dok je zamjenik predsjednika Deda Đelović.

Žugić je izvršni direktor podgoričke kompanije Stadion, a Đelović rukovodilac u barskoj kompaniji.
Članovi Odbora su i generalni direktor Direktorata za pomorski saobraćaj Vladan Radonjić i predstavnik manjinskih akcionara Aleksandar Jovović.

Preostalo je da se izbere i član Odbora kojeg predlaže Bošnjačka stranka jer prvopredloženi kandidat ove stranke Rasim Honsić nije ispunjavao uslove predviđene konkursom je nema visoku stručnu spremu.


auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar