U 2018. godini Bar će posjetiti 33,000 turista sa kruzera!

najveci kruzer u Baru

U trku za posjetiocima iz najbrže rastuće turističke niše, nedavno se uključila i luka u Baru, čija je želja da preuzme dio linija kruzing kompanija kojima je Kotor već duže na mapi itinerera.

Kroz Global Port Holdinga, jednog od najvećih svjetskih “igrača” za upravljanje kruzing lukama i većinskog vlasnika Port of Adria, sada su u mogućnosti da strateški rade na tom cilju.

“Ove godine očekujemo 16 dolazaka kruzera koji će dovesti oko 33.000 putnika. U odnosu na 2017, kada smo imali devet brodova i 11.000 putnika, ovo je značajno povećanje i pokazatelj da se dobro radi na promociji Bara kao nove kruzing destinacije na Mediteranu. I za 2019. već sada imamo najavu 16 kruzera”, kazala je za Vikend novine koordinatorka kruzing aktivnosti Tanja Novović.

Nisu samo u ovoj kompaniji zadovoljni rezultatima, već kažu da njihovo mišljenje dijele turisti i osoblje kruzera koji pristižu u Bar. Uz to, kako je precizirala Novović, u posljednje četiri godine redovno se predstavljaju na najvećim sajmovima kruzing turizma u Majamiju i Barseloni, gdje ujedno promovišu Bar i njegove potencijale.

(Izvor: Vikend novine)

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar