Sve spremno za 11. tivatsku regatu krstaša

rejggggat tivat

U subotu 22. aprila održaće se 11. tivatsku regatu krstaša i otvoreno prvenstvo Crne Gore  za mikrotonere.

TEKST: Robert  Farkaš (predsjednik organizacionog odbora regate)

Regata će se održati na akvatorijumu Tivatskog i Kotorskog zaliva u subotu 22.04.2017. u organizaciji JK Delfin Tivat,i  jedriti  će se po medjunarodnim jedriličarskim pravilima ISAF 2017-2020, Pravilima klase krstaš, Upustvu za regatu i Raspisu.

Regata je otvorena za sve jedriličare i klubove. Prijave će se primati u prostorijama kluba do 10.30 časova 22.04.2017.god. i putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Regata je kategorije 4/četiri/.Jedrilice će biti svrstane po kategorijama (Montenegro open) shodno odluci o premjeru jedrilica klase krstaš od 2008.god.

Regata je navigacijska i jedri se na ruti: start ispred Ponte Seljanova, obilazak oko svetionika »Tunja«, ostrva Gospa od Milosti i ostrva Sveti Marko, kroz prolaz Ralo, tjesnac Verige, obilazak Peraških otoka sa lijeve strane i povratak - cilj na Pontu Seljanova. Regatni kurs za klasu Mikrotoner biće dat sa upustvom za jedrenje prilikom podnošenja prijave.Primjenjivaće se (low point) sistem niskih bodova.

Prvoplasiranim jedrilicama biće dodijeljen pehar a za drugo i treće mjesto medalje.

Sportski pozdrav - dobar vjetar! 

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar