pmys

Prijatelji jedrenja, okupljeni u neformalnoj grupi Tivatska regata, došli su na ideju da organizuju donatorsku akciju, kako bi obezbijedili kotizaciju i troškove za nastup Montenegro Sailing Team-a na predstojećoj, Uskršnjoj regati na Hvaru, koja slovi za jednu od najznačajnijih regata na Jadranu. Montenegro Sailing Team, koji nastupa pod bojama tivatskog Delfina, okuplja jedriličarke iz Tivta, Herceg Novog, Kotora i Risna, a imao je debitantski nastup na Visu početkom mjeseca, kada im je na ženskom match race-u PMS Regati, umakla samo ekipa favorit, Frappa Rogiznica.


„Malo ko od nas je očekivao da ćemo poslije samo tri treninga koja smo održali poći za rukom da u jakoj konkurenciji osvojimo drugo mjesto i zbilja to doživljavamo kao uspjeh. Želja nam je da nastavimo da se takmičimo i da ostvarimo dobar rezultat. Ništa ne obećavamo, ipak je kompletan naš tim, sastavljen od djevojaka iz Kotora, herceg Novog i Tivta kojima jedrenje nije primarna stvar u životu. Mi smo entuzijasti, zaljubljenici u jedrenje i svaka pomoć da se nađemo na Uskršnjoj regati biće nam dobrodošla“, rekla je jedna od članica Montenegro Sailing Team-a Majda Begović.

Velika Uskršnja regata, koju bije glas najznačajnijeg I najbolje organizovanog jedriličaarskog događaja na Jadranu, traaje od 6-8. Aprila. Zelimo podržati djevojke koje su nam donijele veliku.radost, predstavljajući Boku u najboljem svjetlu jedrilicarskom svijetu. Želimo da im pomognemo da se organizuju kako.bi nastupile na Hvaru, porucuju organizatori akcije, koji pozivaju na donatorske gradele, zakazane za nedjelju, 26.mart, u 17 sati na mulu ispred JK Delfin.

Posljednje vijesti

Thumbnail Košarkaški Mornara će u nedjelju igrati u Sportskoj dvorani “Topolica” sa ekipom FMP-a u okviru...
Više u kategorijama: Sport  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar