Vladan Mihailović: Iskosa na NBA ligu i Baranina u njoj

vučičević

Može Vučević bit All Star igrač već dva puta i sam ka play off-u gurat „Yugo 45“ od tima.

Može bit ikona jedne NBA franšize, ali mi, u Crnu Goru, znamo ko je ko što se sporta tiče i pušti priču.

-Crnogorski olimpijski komitet je za najboljeg sportistu Crne Gore u 2020.godini izabrao vaterpolistu Draška Brguljana. Dvije su mi bivše đevojke bile zaljubljene u njega, dok su izlazile sa mnom, tako da bih bio subjektivan u ocjeni ovog izbora.

Mada, KSCG nije Vučevića ni prijavio za izbor najboljeg sportiste, pa i nije do COK-a. Što očekivati od Saveza koji je zaboravio da aplicira seniorsku reprezentaciju za B prvenstvo Evrope, pa je prvi ciklus po osamostaljenju propušten? Ok. Ako ga nije izabrao COK, a onda će oni kojima je posao da pomno prate a, pomalo i analiziraju sport.

-Udruženje sportskih novinara Crne Gore je za najboljeg sportistu Crne Gore u 2020.godini izabralo stonotenisera Filipa Radovića. Ok, ipak neće. Ove godine su ukinuli stoni tenis sa Eurosporta, pa ne ispratih. Vooch je bio 3. sa dva boda više od Bojane Gojković, bokserke.

Vaterpolo, stoni tenis, aj da suzimo ove izbore i držimo se konkretno košarke.

-Košarkaški savez Crne Gore je za najboljeg košarkaša u 2020.godini izabrao... hm... nije ni birao, zbog nemogućnosti organizovanja ceremonije "due to Covid 19 issue". Nije bitno što se košarka igrala, već se zvaničnici Saveza nisu mogli slikat i srknut koktel. Ok. Aj se vratimo godinu unazad...

-Košarkaški savez Crne Gore je za najboljeg košarkaša u 2019.godini izabrao Nikolu... Ivanovića. Ok, Džoni ima mural na fasadu zgrade, Vučević nema i logično je da... ček, moja greška. Ovaj izbor su isparcelisali, pa vidim da je Džoni izabran za najboljeg košarkaša u granicama CG, a ima i za najboljeg u inostranstvu. Ok.

-Košarkaški savez Crne Gore je za najboljeg crnogorskog košarkaša u inostranstvu u 2020. (kao i 2019. i 2018.) godini izabrao Bojana Dubljevića. Ok. Dubi je cool tip, sluša „Panteru“ i to cijenim. Ništa, moj Vučeviću. Ni utješna nagrada.

Molim? Postoji izbor za najboljeg sportistu Opštine Bar. Eto Vooch, bar nešto da staviš na policu, da znaš da je from Montenegro with love.

-Za najboljeg sportistu Opštine Bar za 2020.godinu izabran je Vladimir Mijač, karatista.

Da je familija Vučević organizovala kakav roštilj i uz to izbor za najboljeg sportistu familije, pare bih uložio na Nikolinog strica, Sava Vučevića, trenera KK Burž u Francuskoj.

Nije do tebe Vooch, mi smo... specifični .

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar