Zrele godine, mladalački izgled

Ana

Ležiš, odmaraš, opuštaš se, a zatežeš mišiće, vraćaš i zadržavaš mladalački izgled!?


Nije ovo crnogorski san već realnost koja je prije godinu dana ostvarena u Baru gdje je stigla prva i jedina franšiza u Crnoj Gori za TEENLIFTING.

Piše: Biljana Dabić

Saradnja Studia Marika iz Bara i dr Sanje Malbaša Gošović, koja je patentirala TEENLIFTING zvanično je počela u februaru prošle godine. Studio Marika i stručnost Mirjane Vujačić zadovoljili su standarde brenda TEENLIFTING, takođe, učinili srećnijim i zadovoljnijim mnoge dame čiji stil življenja podrazumjeva njegu lica i tijela.

Zategnuto lice bez podbratka je želja svih žena u zreloj dobi.

Sa druge strane, znaci tjelesne starosti najuočljiviji su na koži. Zato je u trendu tretman koji produžava mladalački izgled.

Tretman podmlađivanja, TEENLIFTING, patentirala je dr Sanja Malbaša Gošović. Doktorka je dvadeset godina istraživala kako stimulisati mišiće lica.
- Zanimalo me, mogu li se mišići lica uvježbati da ono izgleda mladalački, a bez noža i bez filera poput botoksa, raznih restilana kojima se pune bore. Htjela sam postići da mišići kapaka, čela, vrata i usta ostanu oblikovani i u tonusu, kazala je dr Sanje Malbaša Gošović koja je pokrenula revoluciju u podmlađivanju.

-Već u tridesetoj godini života naše lice postaje “za broj veće” i vidi se razlika od ranih dvadesetih godina.To znači da se mišići počinju opuštati i postaju širi. Na licu imamo tri kružna mišića, dva su oko očiju i jedan oko usta. Kada se mišić oka počne opuštati, on pada na kapak koji se potom objesi, a naše oko poprima težak, umoran pogled. Kada se, na primjer, počne opuštati mišić oko usta, naša usta kao da se skvrče, usukaju se u usnu šupljinu, dok mišić vrata svojim opuštanjem stvara sve veći podbradak i one omržene, izdajničke bore na vratu, objašnjava dr Malbaša Gošović, inače protivnik raznih agresivnih metoda.

 Svoja sam istraživanja usmjerila na potpuno prirodnu metodu – kako prirodnim načinom trenirati mišiće lica – i razvila sam elektrostimulaciju, kaže dr Gošović. Koliko je efikasan izum dr Sanje Malbaša Gošović potvrđuje sve veće povjerenje ljudi kojima je dobar izgled podrazumjevajući uz posao kojim se bave.

Mnoge javne ličnosti Hrvatske, Srbije: Josipa Lisac, Branka Katić, Nataša Ninković, Rade Šerbedžija... odabrali su TEENLIFTING.
U Crnoj Gori metodu prirodnog podmlađivanja lica izabrale su glumice: Dubravka Drakić i Ana Vujošević

-TEENLIFTING je jedina metoda koju koristim, zahvalna zbog povjerenja i strpljenja, jer često ne mogu da postignem da redovno radim tretmane. Prirodnost, zdravlje i trening jesu put do zadovoljstva. A to sve TEENLIFTING jeste. Promjene su dugoročne, prije svega značajne u zdravstvenom kontekstu osjetljivosti sinusa i glavobolje koje su smanjene. A u estetskom smislu to je primjetna jedrina mišića, slična onom izgledu kad smo zadovoljni i naspavani. Jedva čekam da počnem tretmane za cijelo tijelo. Uživam u tretmanima. Mirjana je svojim strpljenjem i podrškom zadobila moje apsolutno povjerenje, kaže glumica Dubravka Drakić.

Dubravka Drakic

Njeno mišljenje po pitanju povjerenja, i rezultata TEENLIFTING-a djeli glumica Ana Vujošević.
- Izuzetno sam zadovoljna, jer se radi o prirodnom, neinvazivnom tretmanu, koji ima višestruka dejstva, tj dobrobiti. TEENLIFTING prija, uz to održava naš svjež i mladolik izgled. Doktorka Sanja je posvećeno patentirala ovaj sjajan metod prirodnog tretiranja mišića lica, ali i cijelog tijela, koji nam omogućava očuvanje ne samo ljepote, već i zdravlja, prenosi svoje iskustvo glumica Ana Vujošević

Starenje je prirodni proces, ali možemo ga odložiti i u zrelim godinama izgledali mladoliko.

urban radio

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar