Aprilska akcija „Motocikl“

ukras bike

Realizovana operativna akcija „Motocikl“


Cilj akcije je bio pojačana kontrola ove kategorije učesnika u saobraćaju, sa posebnim akcentom na kontrolu počinilaca najtežih saobraćajnih prekršaja.

Tokom realizacije akcije kontrolisano je 136 vozača motocikala. Zbog počinjenih prekršaja sankcionisana su 44 vozača motocikala, dok je u skladu sa zakonom isključeno iz saobraćaja njih 17.

Najčešći prekršaji koji su registrovani od strane saobraćajne policije bili su: upravljanje motociklom bez položenog vozačkog ispita ili odgovarajuće kategorije, upravljanje motociklom kojem je istekla važnost registracije, upravljanje motociklom bez zaštitne kacige i prekoračenje dozvoljene brzine.

Imajući u vidu da su motociklisti jedna od posebno ugroženih kategorija učesnika u saobraćaju koristimo priliku da još jednom apelujemo, kako na vozače motocikla, tako i na ostale učesnike u saobraćaju, da svoje ponašanje prilagode uslovima i stanju na putu, poštujući saobraćajne propise, doprinesu svojoj i bezbjednost i ostalih učesnika u saobraćaju.

Uprava policije će i u narednom periodu, kako kroz preventive, tako i reperesivne aktivnosti i pojačane kontrole, nastojati da utiče na poštovanje zakona i ponašanje učesnika u saobraćaju, u cilju smanjenja broja saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar