Konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

optina AVI SO

Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu Opštine Bar raspisala je Javni konkurs za podršku ženskom preduzetništvu za 2021. godinu.

Riječ je o bespovratnim finansijskim sredstvima u ukupnom iznosu od 35.000€ koja se dodjeljuju kao podrška ženama da pokrenu svoje biznise, za podsticaj ekonomskog razvoja Opštine i otvaranje novih radnih mjesta.

Ova sredstva su usmjerena za subvencioniranje biznis ideja preduzetnica i privrednih društava u kojima su žene nosioci biznisa – osnivačice, jedan od osnivača ili izvršne direktorke, sa prebivalištem odnosno sjedištem na teritoriji opštine Bar. Maksimalan iznos podrške po biznis planu je 3.000€.

Detaljne informacije o konkursu, kriterijumima i načinu prijave dostupne su na web sajtu Opštine Bar, dok se odgovori na dodatna pitanja mogu dobiti slanjem upita na e-mail Sekretarijata za privredu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kao i putem telefona 030/301-450 i 030/301-430.

Info dan za konsultacije biće održan 14. aprila u zgradi Opštine od 10 do 14 sati, uz obavezno pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar