Čestitke za katolički Uskrs

jaja u boji

Građani rimokatoličke vjeroispovjesti, koji poštuju Gregorijanski kalendar, u nedjelju slave Uskrs, praznik za koji se vezuje suština hrišćanske vjere.

Čestitka predsjednika Opštine Dušana Raičevića monsinjoru Rroku Gjonlleshaju povodom katoličkog Uskrsa

Povodom katoličkog Uskrsa, predsjednik opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku Nadbiskupu barskom i Apostolskom upravitelju Kotorske biskupije, monsinjoru Rroku Gjonlleshaju i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti.

Uvaženi gospodine Gjonlleshaj,

U ime Opštine Bar i svoje ime, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti upućujem najsrdačnije čestitke povodom nastupajućeg praznika Uskrsa.
U izazovnim vremenima po čovječanstvo, ove 2021, datume velike simbolike – stradanja i uskrsnuća, vjernici dočekuju u nadi da nakon velike žrtve dolaze dani radosti i ispunjenja duše. Neka vjera u bolje dane podrži duh ljudi da se izbore sa teškim izazovima današnjice, uz zajedničku nadu svih nas, da su dani radosti i mira, kao i u doba Uskrsa, tu pred nama.
Želim Vam da ove praznične dane provedete sa najdražima, u dobrom zdravlju, sreći i blagostanju”, navodi se u čestitki predsjednika Opštine.

*****

Čestitka Milene Božović, Predsjednice Skupštine Opštine Bar

Povodom predstojećeg hrišćanskog praznika Uskrsa, Nadbiskupu barskom i Apostolskom upravitelju Kotorske biskupije monsinjoru Roku Đonlešaju i sveštenstvu Katoličke crkve, zajednici Milosrdnih sestara Svetog križa u Baru, uvaženim sugrađanima katoličke vjeroispovjesti i svima koji praznik slave po gregorijanskom kalendaru, u ime Skupštine opštine Bar i u svoje ime, upućujem tople čestitke i najljepše želje.

Više nego ikad u ovim teškim trenucima sa kojima se cijeli svijet susreće, ključne hrišćanske vrijednosti kao što su ljubav, poštovanje, saosjećanje, solidarnost i tolerancija moraju biti naše vodilje. Stoga, želim da predstojeći praznik provedete u radosti i porodičnoj sreći, ispunjeni duhovnom simbolikom Hristovog uskrsnuća uz poruku mira, blagostanja i napretka.
Neka Vam je čestit i blagosloven Uskrs.
*****

Čestitka koju je uputio Radomir Novaković Cakan , Predsjednik Biram Crnu Goru

Nadbiskupu barskom i apostolskom upravitelju Kotorske biskupije monsinjoru Roku Đonlešaju, sveštenstvu Katoličke crkve, građanima katoličke vjeroispovjesti i svima koji praznik slave po gregorijanskom kalendaru, u ime Biram Crnu Goru i u svoje ime upućujem srdačne čestitke i želje ispunjene nadom za Uskrs.
Nažalost, suočeni smo sa velikim izazovima koji od svih nas traže da ujedinimo snage i solidarnošću pobijedimo teškoće sa kojima se suočavamo. Pandemija korona virusa nam je još jednom pokazala koliko zavisimo jedni od drugih, koliko smo upućeni jedni na druge.
Zato neka dan koji je simbol preporoda i spasenja bude motiv da se miri i prašta, vjeruje u ljudsku dobrotu i dostojanstvo i radi za dobrobit svojih bližnjih i cijelog društva.
Želim da praznik Hristovog uskrsnuća ispuni vaše domove porodičnom bliskošću i radošću, zdravljem i blagostanjem, a vječno trajanje suštinskih vrijednosti svima nama budu izvor nade i putokaz.

*****

Ekipa portala Jedro upućuje uskršnju čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru

Neka vam ovaj veliki blagdan Uskrs bude ispunjen mirom, vjerom, nadom i porodičnim zajedništvom.
Neka nas sve duh najvećega hršćanskog blagdana dodatno ohrabri da solidarnošću, zajedništvom i odgovornošću prevladamo ova izazovna vremena.
Sretan i blagoslovljen Uskrs!

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar