Konkurs za sufinansiranje adaptacije fasada stambenih i stambeno-poslovnih zgrada

fasade

Opština Bar raspisala je Javni konkurs za sufinansiranje adaptacije fasada stambenih i stambeno-poslovnih objekata na teritoriji barske opštine, kojim će finansirati do 50% predračunske vrijednosti adaptacije fasada.

Sufinansiranjem radova na rekonstrukciji spoljnih dijelova zgrada, Opština pruža potporu skupštinama etažnih vlasnika da pokriju troškove rekonstrukcije, čime pomaže poboljšavanje uslova stanovanja kroz bolji kvalitet i estetske karakteristike ovih objekata. Uređivanjem fasada, osim poboljšanih uslova življenja za stanare, biće znatno uljepšan i izgled grada, koji će rekonstrukcijom fasada dobiti estetski uređeniji i ljepši izgled.

Pravo učešća na konkursu imaju organi upravljanja u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama obrazovani u skladu sa zakonom, a za sufinansiranje ovih radova budžetom Opštine opredijeljena su sredstva u iznosu od 100.000€. Predviđeno je sufinansiranje do 50% ukupne predračunske vrijednosti radova adaptacije fasada, a najviše do 20.000€ sa obračunatim PDV-om.

Konkurs je objavljen na web sajtu Opštine www.bar.me i biće otvoren do 8. aprila ove godine.

Detaljne informacije o kriterijumima i načinu prijave za sufinansiranje radova sugrađani mogu dobiti u Sekretarijatu za komunalno-stambene poslove i zaštitu životne sredine, slanjem upita na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kao i putem telefona 030/311-561.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar