Mandatar promjenio kandidata za ministra na 10 minuta prije zakazanog pressa

djurovic cerovo 1

Đurović o odluci Krivokapića: Mogao me ranije obavijestiti, ja sam ozbiljan čovjek i nema potrebe da se bilo ko igra sa mnom.

Izvršni direktor kompanije Cerovo Goran Đurović koji je bio kandidat za ministra odbrane tvrdi da ga je zatekla odluka mandatra, koji ga je deset minuta prije presa na kome je predstavljen sastav vlade, obavijestio da više nije kandidat.

Mandatar Zdravko Krivokapić je danas javnosti saopštio predlog ministara za njegovu vladu, i između ostalog kazao da je za ministarku odbrane predložio Oliveru Injac.

“Čovjek me je zvao deset minuta prije presa i saopštio da je promijenio odluku, i dao mi nejasno objašnjenje. Rekao sam da sam iznenađen, što je realno. Moglo je ako je bilo više kandidata da mi odluku kaže ranije. Neprijatno mi je jer ja sam ozbiljan čovjek i nema potrebe da se bilo ko igra sa mnom. U svakom slučaju to je mandatrova odluka”, rekao je Đurović za CdM.

Poručio je da ide dalje i da se vraća se svom biznisu, te da neće da ulazi u to šta je bilo i kako.

“Za svaku moju riječ možete naći potvrdu kod Dritana Abazovića. Novoj vladi želim puno uspjeha. Bio sam spreman da prihvatim obavezu i odgovornost. Bio sam spreman da ostavim moj ne mali biznis i da se posvetim dobrobiti države, ali vjerovatno gospođa ima bolje reference i CV”, naglasio je on.

Đurović ističe da u to ne ulazi, jer Oliveru Injac ne poznaje.

“Ne mogu da griješim dušu. Samo mislim da je moglo malo ljudskije i kulturnije da se sve ovo odradi kako ljudi ne bi bili povrijeđeni”, zaključio je u izjavi za CdM Đurović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar