O medijima i informisanosti iz lokalne uprave

open tv 1

Uprava Opštine Bar se angažovano bavi poslovima koji su joj u nadležnosti i o tome javno i blagovremeno obavještava građane Bara i svu zainteresovanu javnost, uključujući i medije,saopšteno je iz Opštine Bar.

Opština radi na transparentnom prezentovanju rada gradskih službi u davanju informacija o uslugama i servisima koje građanima pruža lokalna uprava.

Za sve poslove koji su za to neophodni uprava angažuje lica i firme u mjeri u kojoj je to svrsishodno, i svoje poslove obavlja u najboljem interesu građana.

open tv 2

U nastaloj situaciji sa epidemijom koronavirusa, angažovanje profesionalne službe pokazuje se dodatno korisnim, jer se time redukuje broj prisutnih i smanjuje rizik od širenja virusa među predstavnicima medija koji su tu radi obavljanja posla od javnog interesa, a sa druge strane svim medijima i javnosti omogućava se da budu informisani o svim aktivnostima koje sprovodimo, kazali su iz Opštine.

open tv 3

Da podsjetimo iz Jedra- arhiva  MCP, Bar je svečano jednom ne tako davno  otvorio prostorije sa opremom TV  Bar, koji nikad nije zaživeo. Ostale arhivske fotografije   za sjećanje.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar