Objavljen tender za izgradnju objekta na desnoj obali rijeke Bojane

Bojana1

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore raspisalo je tender za izgradnju administrativnog objekta na desnoj obali rijeke Bojane.

Rok za izgradnju navedenog objekta iznosi 90 dana od dana potpisivanja ugovora sa izabranim najpovoljnijim ponuđačem, a za ovu priliku opredijeljena su sredstva u iznosu od 170.000, 00 €, sa uračunatim PDV-om.

Objekat će, osim Javnom preduzeću, biti na raspolaganju i ostalim državnim i organima lokalne samouprave, kao i NVO sektoru.

Bojana2

Što se tiče koncepta organizacije, objekat (bruto površine 139,50 m2) u osnovi predstavlja spiralu i ima oblik školjke, iz čega je i proizašla osnovna koncepcija rasporeda unutrašnjih prostorija.

U centralnom dijelu objekta smješten je manji atrijum koji snadbijeva prirodnom svjetlošću unutrašnji hodnik, iz koga se pristupa svim ostalim prostorijama. Pozicija svih kancelarija, sale za sastanke, kuhinje i toaleta predviđena je obodom objekta. Sve ove prostorije su prirodno osvijetljene i imaju prirodnu ventilaciju.

Bojana3

Projekat podrazumijeva i formiranje platoa koji će biti direktno povezan sa postojećom saobraćajnicom. Prethodno je na predmetnoj lokaciji izvršeno uklanjanje privremenog objekta koji nije predviđen Programom privremenih objekata u zoni morskog dobra za period 2019- 2023. godine za teritoriju opštine Ulcinj.

Ovo je samo jedna u nizu investicija kojom Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom nastavlja aktivnosti na izgradnji projekata od javnog interesa. saopšteno je iz JP Morsko dobro.

Morsko dobro dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar