Djevojčica izmislila sopstvenu otmicu

policcej

Da dječija mašta može svašta, povrdio je slučaj desetogodišnje djevojčic iz Budve koja je izmislila sopstvenu otmicu

Informacija da je u Budvi muškarac pokušao otmicu djevojčice iz tog grada, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Međutim, ishod ovog događaja dobio je nesvakidašnji epilog nakon što je policija utvrdila da pokušaja otmice u stvari nije ni bilo.

Majka djeteta je policiji potvrdila da je otmica bila plod mašte djeteta nastao iz straha „zbog kašnjenja kući“

Podsjetimo, prije dva dana mediji su prenijeli da je majka djeteta, nakon što čula da je nepoznati muškarac pokušao oteti njeno dijete, na svom FB profilu upozorila roditelje da ne puštaju djecu da se sama igraju. Navodno dijete je uspjelo pobjeći „otmičaru“, a među žiteljima Budve vijest je odjeknula kao grom iz vedra neba, a ubrzo se pronijela i informacija da je otmicu pokušao „frizer koji je, zbog kriminalnih poslova, od ranije poznat policiji“

Službenici Centra bezbjednosti Budva su, postupajući po prijavi da se u ovom gradu desio pokušaj otmice desetogodišnje djevojčice, preduzeli niz mjera i radnji kojima je utvrđeno da se događaj nije desio.

-Policije je 16. septembra oko 19,10 prijavljeno da je nepoznato muško lice u naselju Golubovina nasilno odvelo desetogodišnju djevojčicu u ulazu koji se nalazi nedaleko od ovog naselja, nakon čega se ona istrgla i pobjegla. Događaj je policiji prijavila srodnica djevojčice. Policija je preduzela niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja ovog događaja, prikupljena su obavještenja od više lica i izuzeti snimci sa video nadzora. Na izuzetom video materijalu nije registrovan prijavljeni događaj, navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obavješten Centar za socijalni rad i oni su prisustvovali prikupljanju obavještenja od desetogodišnje djevojčice. Obavješten je i nadležni državni tužilac.
-Policija je predložila formiranje multidisciplinarnog tijela kojem bi u prisustvu staratelja djevojčica opisala događaja. U službene prostorije pristupila majka djevojčice koja je policiji saopštila da je potupno sigurana da niko nije pokušao da otme djevojčicu već da je to bio plod njene mašte iz straha zbog kašnjenja kući, naveli su u polciji.

B.Dabić

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar